Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2007 dzisiaj o godzinie 15.45 czarna sroka w sycowie na tablicach DMI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2007 Dzisiaj koło godzinki 00:00 granatowy corek na lotnisku kolo katowic... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2007 ooo Paciu a czym jechales?? tak sie sklada ze tez kolo 19 widzialem tego corra na andersa.. hehe to mój czemu nie mam okazji spotykać Innych corrów pod andersa kiedyP tylko widziałem corrado zagniatacza przez chwile. Bedzie ktoP dzisiaj pod andersa??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2007 Czarna g60 wersja USA widziana na Armi krajowej. Pogadalimy troche pozdrawiam własciciela Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rico74 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2007 W pi+/-tek po 18 w Błotach Karwieńskich. Zielone corrado pocz+/-tek GPU. Pozdrawiam,. Zapatrzony byłeP kolego przed siebie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość -=Molder=- Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2007 w mojej okolicy jedynym corka posiedam tylko ja dzieki temu jestem unikatem a jesli chodz o scziro to ostatnio widziałem na zlocie w Kielcach bo niestety jego tez migdzie niema Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2007 (edytowane) w mojej okolicy jedynym corka posiedam tylko ja dzieki temu jestem unikatem a jesli chodz o scziro to ostatnio widziałem na zlocie w Kielcach bo niestety jego tez migdzie niema Pozdro To po co czlowieku piszesz skoro w Twojej okolicy corka nie ma??? ALbo lepiej... napisz ze widziales swojego P.S. JEsli masz pisac dla samego pisania to daj se siana Edytowane 5 Sierpień 2007 przez dees Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2007 dzisiaj w Jankach Czarne Corrado WGR.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2007 |liwkowy Correk koło 19 na ulicy Pleznej we wrocławiu podażał na lawecie w strone armii krajowej, buda nowy typ, przednia szyba poklejona tasma. Kto to sobie sciagnał przyznac sie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wito13 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2007 czarne sciro dzisiaj w Niemodlinie, jechalo w strone Nysy na rejestracji ONY... zatrabione, pomigane, bez odpowiedzi ;/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corri G60 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2007 DziP we Władysławowie na parkingu przy dworcu pkp (chyba)fioletowe corrado zderzak przód albo dokładka rieger i jakieP wloty na masce,rejestracja CBR .... Na przedniej szybie miał kartke z napisem ze chce wynaj+/-ć coPtam I jeszcze jedno w podobnym kolorze na blachach GWE.... Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2007 dzisiaj w Warszawie na Powsinskiej przy TVN godz 19-20 czerwone Corrado mknelo i skrecilo w Naleczowska. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2007 DziP we Władysławowie na parkingu przy dworcu pkp (chyba)fioletowe corrado zderzak przód albo dokładka rieger i jakieP wloty na masce,rejestracja CBR ....Na przedniej szybie miał kartke z napisem ze chce wynaj+/-ć coPtam JePli komuP pomoze był to ten: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Vw 16v Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2007 wczoraj trasa 22 stacja cpn Canpol" czrwone Corrado rej GCH dzisiaj Człuchów doszło nowe zielone corrado oczywiscie rej GCZ (juz w miescie jest ich 4 ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2007 Dzisiaj na Chełmżyńskiej w Wawie czarniutkie Scirocco z US frontem na DBL... Bardzo ładne! Pozdrawiam właPciciela. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
traker 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2007 Wczoraj Zabrze M1 czerwone corrado SG....pozdr. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2007 Wczoraj ok17-18 w Krakowie na Salwatorze ciemne (czarne?) Corrado. Pozdro. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Młody_Tychy 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2007 Pozdro dla zielonego corrka na blatach "SM" niedawno widzianego jak stał wieczorem w Tychach na oP eFie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2007 Pozdro dla zielonego corrka na blatach "SM" niedawno widzianego jak stał wieczorem w Tychach na oP eFie hmmm jakis nowy corr w Mysłowicach..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2007 niewiem nie znam takowego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2007 DziP we Władysławowie na parkingu przy dworcu pkp (chyba)fioletowe corrado zderzak przód albo dokładka rieger i jakieP wloty na masce,rejestracja CBR ....Na przedniej szybie miał kartke z napisem ze chce wynaj+/-ć coPtam A teraz ten sam corek stoi u mnie w Helu, ach jak milo:) Kogo witam, kogo goszczę? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdiMysłowice 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2007 (edytowane) hmmm jakis nowy corr w Mysłowicach..... właPnie tez się zdziwiłem bo kolesia nie widziałem ale jak zobacze to zaraz z nim zagadam a i dziP rano jak szedłem do pracy około 5.45 na ulicy OPwiecimskiej w Mysłowicach czarna ładna sroczka Edytowane 6 Sierpień 2007 przez AdiMysłowice Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2007 właPnie tez się zdziwiłem bo kolesia nie widziałem ale jak zobacze to zaraz z nim zagadam a i dziP rano jak szedłem do pracy około 5.45 na ulicy OPwiecimskiej w Mysłowicach czarna ładna sroczka Adi ty żyjesz?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KerAs 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2007 Adi ty żyjesz?? A to zaskoczenie..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baron 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2007 w niedziele na białym w okunimce czerwone corrado WI coP tam pomrugaliPmy sobie Pwiatłami hehe czyje to Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach