gliwa 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2007 Napewno nie bylo czerwone to chyba ze sie zle dopatrzylem widzialem od tylu;) tam gdzie na ogrodku siedzieli odpoczywajacy ludzie pod drzewkiem:] Ja smignalem brazowym busikiem UPS:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafaolo 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2007 Karwieński BłotaII 2 corki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2007 Karwieński BłotaII 2 corki A nie pamietasz kolorow? Bo moglbyc to nowy posiadacz corka z karwienskich blot i corri G60 (czarna fura). A przy okazji 2-3 dni temu widziałem we władysławowie niebieskie corrado na GPU, bardzo ładny egzemplarz, widziałem też to samo 2-3 miesi+/-ce wczePniej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lara 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2007 Dzisiaj rano w Trzebini ciemny Corek pomykajacy w strone Chrzanowa. Czyzby seven? Codziennie widuje rowniez Kraku na al. Słowackiego corka zaparkowanego na krawezniku niedaleko radia Krakow... troche zniszczony zyciem... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2007 Trasa Szczecin-|winoujPcie około 18.00 nad morze gnało ciemne corrado OOL... z wlotem na masce. Pozdro. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wito13 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2007 1)wczoraj tj 17.07 w Kolbuszowej czerwony koras na blachach RKL... 2) dzisiaj tj 18.07 szary koras na trasie przemyPl- rzeszów jechal w strone przemysla 3) dzisiaj tj 18.07 czarny koras z "zaspawanymi" kierunkami i halogenami w zderzaku na blachach KBR... przy wlocie do Krakowa od strony Wa-wy... odmachane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jar-eck 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2007 srebrne corrado (seria ) pod M1 w KRK koło godziny 15. pozdrwiam! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mirek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2007 Na ulicy Ciołka w Prodę stało sciro niedaleko innego wyczajonego przez Mirka kilka postów wyżej. Hehe, nie dziwne ze stało bo to ja nim przyjechałem Pozdrawiam fotografa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2007 dzisiaj Będzin ok.20 osiedle koło "nerki" czerwone corrado na blachach GDA.... http://img508.imageshack.us/my.php?image=hpim1265lv9.jpg czyje to i co ktoP robi na Pl+/-sku?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2007 2007.07.14, Mielno/Uniescie, os. WDW 10 corrado, 1 scirocco, 1 audi (parowa) czyje to corrado na pomaranczowych migałkach z przodu?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2007 (edytowane) DziP Tychy McDonald oP. K ok 22.00 Ciemne sciro na SBL xxxxx kolega nie zrzeszony zobaczymy moze sie odezwie kolega i jego dziewczyna / żona Edytowane 19 Lipiec 2007 przez borgu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Fenri 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2007 dzisiaj Będzin ok.20 osiedle koło "nerki" czerwone corrado na blachach GDA.... http://img508.imageshack.us/my.php?image=hpim1265lv9.jpg czyje to i co ktoP robi na Pl+/-sku?? Widziałem je jakiP czas temu za Siewierzem, leciało w strone D+/-browy pozatym niemal identyczne często widywałem zaparkowane na Pogoni, ale jakoP blachy mi umknęły Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2007 czyje to corrado na pomaranczowych migałkach z przodu?? goblina Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maro 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2007 (edytowane) to chyba ze sie zle dopatrzylem widzialem od tylu;) tam gdzie na ogrodku siedzieli odpoczywajacy ludzie pod drzewkiem:] Ja smignalem brazowym busikiem UPS:) gliwa nie zagl+/-daj co tam sie dzieje,juz wkrótce premiera,wiec wolalbym zeby narazie nikt nic nie pisal o moim fredzlu,najlepiej jak bedziesz jechal przez okszowsk+/- to zamykaj oczy .pozdro kolego Edytowane 20 Lipiec 2007 przez maro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wito13 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2007 dzisiaj kolo 11.30 w KRK na ul. Pilotów widziano ROBSONA, pogadane, oblookane, fajka pokoju spalona Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Vw 16v Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2007 15 lip Ciemnie Corrado na rej ZS widziane w człuchowie jechało chyba do domq ze zlotu a ja stałem za rondkiem zatrzymało sie ja mrugnołem i pojechało ;] pozdrowionka dla Ciebie ;] Shot with 6280 at 2007-07-20 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wito13 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2007 czarne scirro dzisiaj na skrzyzowaniu al. 29-go listopada z powstanców oczywiscie kraków sroczka pojechala w kierunku warszawy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corri G60 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2007 A nie pamietasz kolorow? Bo moglbyc to nowy posiadacz corka z karwienskich blot i corri G60 (czarna fura). A przy okazji 2-3 dni temu widziałem we władysławowie niebieskie corrado na GPU, bardzo ładny egzemplarz, widziałem też to samo 2-3 miesi+/-ce wczePniej. Dees moje Corrado niejest czarne tylko ciemno niebieskie ,a z tyłu red-white to znaki szczególne W karwienskich błotach s+/- podobna 2 corrada,niewiem sk+/-d sie wzieły na tym wypizdowiu A tak przy okazji to jakieP 2 godziny temu Corrado (na 99,9%)Turka we Władysławowie Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2007 dzis na parkingu galerii kraowskiej zielone corrado KPR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corri G60 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2007 Poraz drugi Corrado Turka we Władysławowie Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2007 (edytowane) W nocy z pi+/-tku na sobote widziane w Jastrzębiej Górze czerwone scirocco na GWE następnie widziany Corri_G60 przejeżdż+/-j+/-cy we władysławowie. Edytowane 22 Lipiec 2007 przez dees Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Monika 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Lipiec 2007 Wczoraj na odcinku drogi Ełk-Orzysz,fioletowe corrado. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Lipiec 2007 Dzisiaj na stawki czerwone corrado WJ milo jakies naklejki honda czy cos Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
settler 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Lipiec 2007 Dzis Gdańsk, najpierw Jabłoniowa od obwodnicy do miasta granatowy Corek GWE po 19, pozniej godzine pozniej na Łostowickiej Sciro GD z jakimis wzorkami na tylnej czesci. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
GUCIO 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Lipiec 2007 Na mokotowie koło parku dreszera na chodniku kilka razy widziałem już corka na WO chiba i karteczka na szybie do sprzedania Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach