M4rc1N 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 przed chwila w Łorsoł skrzyzowanie Armii Ludowej i Warynskiego zaparkowany zielony Correk z CBradio mój grzecznie czeka na mnie aż pracę skończę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 (edytowane) mój grzecznie czeka na mnie aż pracę skończę za darmoszke tam parkujesz? Ja stoje przecznice dalej na Nowowiejskiej za 20zl Edytowane 11 Lipiec 2007 przez Pioter_PL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
M4rc1N 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 (edytowane) za darmoszke tam parkujesz? Ja stoje przecznice dalej na Nowowiejskiej za 20zl dokładnie za darmoszke kilka metrów dalej jest znak strefa płatna Wracaj+/-c do domu, na wisłostradzie pomarańczowy corr, mrygane bez reakcji Edytowane 11 Lipiec 2007 przez M4rc1N Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 Dzisiaj o 09:00 pod Makro w Z+/-bki czarny coras na WWL... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
radioactiv 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 Dzisiaj o 09:00 pod Makro w Z+/-bki czarny coras na WWL... To był pewnie nowego kolegi z Marek kiedyP z nim gadałem bo mnie zaczepił, powiedział ze wejdzie na forum ale chyba tego nie zrobił. Wczoraj jechałem sobie tras+/- łazienkowsk+/- spojrzałem w lusterko i zobaczyłem m4arcin'a, jechałem busem pewnie dlatego mnie nie poznał (wł+/-czałem awaryjne i machałem ręk+/- ale zero reakcji) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
M4rc1N 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 Wczoraj jechałem sobie tras+/- łazienkowsk+/- spojrzałem w lusterko i zobaczyłem m4arcin'a, jechałem busem pewnie dlatego mnie nie poznał (wł+/-czałem awaryjne i machałem ręk+/- ale zero reakcji) nie widzialem jakiP bus jechał za mna, a jeden wymusił pierwszeństwo gdy pas zmieniał, ale nie widziałem żeby ktoP machał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mirek 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 DziP wczoraj i przedwczoraj w wawie na ul. Ciołka spotykam sciro ze zdjęcia. KtoP zna? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 Szczecin około 15.30 na Wyszyńskiego pi+/-kny coreczek czarny mat ZS... zaparkowany przy Campanilli. Pozdrowienia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcin83 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 Dzis okolo 10 rano czerwone Raddo na na autostradzie e18 wylatujacej z Oslo na norskich tablicach Czyje to ?? PS. pierwsze raddo przezemnie widziane w Norwegii. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 Szczecin około 15.30 na Wyszyńskiego pi+/-kny coreczek czarny mat ZS... zaparkowany przy Campanilli.Pozdrowienia na bbs rx? czyżby nezzo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
M4rc1N 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 Pod szpitalem na banacha corr Kryniola, pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 Znowu w Gdansku na Siennej (kolo 19.20) srebrny corek z urocza blondyneczka za sterami Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2007 na bbs rx? czyżby nezzo Na 100% Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
artur33 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2007 dzis w Warszawie na rondzie zaba o godz.13.50 widziaNa czarna sroczka o num. rejestracyjnym WY czy to ktos z klubu pozdrawiam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
strog 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2007 (edytowane) A to kto? Ładne te decale były, nie tylko dekale zreszt+/-... EDIT: Spotkano w: Warszawa, 12-07 2007 Edytowane 12 Lipiec 2007 przez strog Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2007 to Moranguinho Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2007 (edytowane) A to kto? Moranguinho mam nadzieje ze nie przekreciłem pisowni nicka edit: i pioter mnie skilował Edytowane 12 Lipiec 2007 przez poncheck Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2007 Moranguinho mam nadzieje ze nie przekreciłem pisowni nicka edit: i pioter mnie skilował taa juz trudniejszego nie mozna bylo wymyslec chyba ja musialem az do dzialu projekty zajrzec zeby skopiowac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2007 Na 100% ja tam stoje pn-pt 9-17 od prawie roku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
YODA 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2007 04-07-2007 około 11:00 okolice ©ibenika (Chorwacja), srebrne, jechało sobie, niezd+/-rzyłem zauważyć nawet jaka to wersja niemówi+/-c już o zrobieniu zdjęcia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gliwa 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2007 Dzisiaj kolo 15 w Sitancu To bijace pomarancza czy czyms tam corrado LC..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2007 Przed chwil+/- Szczecin zaparkowane na Jagiellońskiej żółte scirocco . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdiMysłowice 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2007 -= dziP po 14 w Mysłowicach niebieskie CoRraDo na ul. OPwięcimskiej mrugnęliPmy Pwiatłami i oczywiPcie R+/-czka w Góre . Zastanawiam sie kto to ?? hmm może Kiton =- Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2007 Pod szpitalem na banacha corr Kryniola, pozdrawiam No pracuję tam, to musiał stać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
yogivw 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2007 (edytowane) czyj to....? lekko sponiewierany....jakis dzwonek? stoi na parkingu, przy ul. Majdanskiej... w W-wie Edytowane 12 Lipiec 2007 przez yogivw Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach