Bocia 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2007 Namysłów, dzisiaj o godzinie 16, na rynku pod ratuszem ciemna Sroczka II - ktoP z forum może?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2007 a kto parkuje w Warszawie szarego Corra WX...... na parkingu podziemnym w Best Mallu lekko sponiewieranego? (czesto go tam widuje) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 Wczoraj trasa Szczecin - |winoujPcie około 12.00 zielone scirocco DKL... okolice Wolina; Sroczka ZGL... w Wisełce około 21.00 trasa Międzyzdroje-Kołobrzeg. Pozdrowienia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 Namysłów, dzisiaj o godzinie 16, na rynku pod ratuszem ciemna Sroczka II - ktoP z forum może?? w namysłowie jest spokojnie 5-10 corków i tyle samo sroczek ale niewiem czemu nie sa na forum??pzdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 Dzis ok 6:45 stoje na przystanku sobie obracam sie lookn+/-c czy nie jedzie autobus i widze Corrado "zbiega" Koszalin armi krajowej Cos dziwnie warczało To ten Correk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gliwa 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 A ja w sobote widzialem srebrne sciro w zamosciu na blachach PO..... z wlotem na masce i zaspawana tylna klapa pomachalem i ucieklem dalej bo mnie weselnicy scigali Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
snow 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 Dzis ok 6:45 stoje na przystanku sobie obracam sie lookn+/-c czy nie jedzie autobus i widze Corrado "zbiega" Koszalin armi krajowejCos dziwnie warczało To ten Correk nareszczie go wyczailes ja jakos nie moge Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
eradim 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 wczoraj w niedziele widzialem kilka corkow w jednym miejscu to chyba byl jakis zbieg okolicznosci Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 Dzisiaj kolo 19 na Switokrzyskiej w Gdansku zlote corrado - pewnie znowu Nygga. A kolo 14 srebrny korek na Siennej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafaolo 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 wczoraj w Karwieńskich Błotach corek sobie stał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 nareszczie go wyczailes ja jakos nie moge noo ale osobiscie nie podoba mi sie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Monika 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 DziP w Białymstoku na ul.Mickiewicza czarne Corrado na tablicach BI około godz 16:45. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
piotrus206 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 DziP o 12.10 w Nowym S+/-czu zglebione Corrado KNS wyjeżdzaj+/-ce w strone Limanowej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2007 Wczoraj na trasie kolo Ryk ciemne corrado KWI. Pomrugane,- odmachane. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2007 min+/-łem dzis w weju takie zielone padło co je widuje czasem...folia chrom z allegro na grilu, folia chrom z allegro UWAGA! miedzy lampami z tyłu czaad Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bocia 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2007 Przed chwil+/- na TVN w "W11" ciemna Sroczka MK2 zaparkowana pod blokiem - ciekawe gdzie to kręc+/-? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2007 Przed chwil+/- na TVN w "W11" ciemna Sroczka MK2 zaparkowana pod blokiem - ciekawe gdzie to kręc+/-? To samo chciałem napisać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2007 Przed chwil+/- na TVN w "W11" ciemna Sroczka MK2 zaparkowana pod blokiem - ciekawe gdzie to kręc+/-? Z tego, co sie orientuje, to wiekszosc w Krakowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bocia 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2007 To samo chciałem napisać My to już chyba mamy jakieP zboczenie - leci sobie film, jakaP tam fabuła a my wszędzie zauważymy Cora lub Sroczke!!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mariano 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2007 stałem na orlenie w Pasymiu koło Olsztyna i widziałem ładne czerwone Sciro niestety nie pamietam numerow Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mali 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 Wczoraj wieczorkiem ciemny coreczek TSK..... na wołoskiej pozdramiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 przed chwila w Łorsoł skrzyzowanie Armii Ludowej i Warynskiego zaparkowany zielony Correk z CBradio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Młody_Tychy 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 PozdróVWka dla wszystkich Corrków na Tychach a przede wszytkim dla BORGA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
M4rc1N 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 przed chwila w Łorsoł skrzyzowanie Armii Ludowej i Warynskiego zaparkowany zielony Correk z CBradio mój grzecznie czeka na mnie aż pracę skończę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 (edytowane) mój grzecznie czeka na mnie aż pracę skończę za darmoszke tam parkujesz? Ja stoje przecznice dalej na Nowowiejskiej za 20zl Edytowane 11 Lipiec 2007 przez Pioter_PL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach