thor 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2007 5 min temu w roPciszowie na dolnym sl+/-sku szedlem sobie do domu mokn+/-c mijał mi piekny corras na blachc DW kolor... bylem bez okularów ale cos takiego br+/-zowo zielonego ktos od nas?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2007 bielsko obwodnica obok shella po 14 ciemny corek na DKL (juz 2 raz go widze) skoczow po 16 ciemny corek na FGW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dre08 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2007 Wczoraj chwilę przed północ+/- w Stalowej Woli ciemny corek (wlot na masce + dodatkowy spojler na tylnej szybie ) stał w zatoczce autobusowej, a kolega polonezem podpinał linę do holowania. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dre08 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2007 a tego widziałem kilka dni temu na ul. Domeyki w pobliżu Cichego K+/-cika Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
seven 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2007 a tego widziałem kilka dni temu na ul. Domeyki w pobliżu Cichego K+/-cika kto mnie ustrZelil Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
delfin 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2007 jakies 30 minut temu w Kielcach czerwone corrado na numerach WRA..... pogadane z wlascicielem - zaproszone na forum i na zlot tez zaproszone - misja wykonana Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2007 kto mnie ustrZelil Chyba ci coP spadło na tyln+/- szybę z calibry jakiejP Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
seven 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2007 (edytowane) cos sie korwa nie podoba moj spoler na browara F_U_C_K OFF Edytowane 7 Lipiec 2007 przez seven Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dre08 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2007 Chyba ci coP spadło na tyln+/- szybę z calibry jakiejP No właPnie, albo ktoP Ci kawał zrobił i przyczepił to coP w nocy, bo sam tego chyba nie założyłeP Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ika 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2007 Srebrne Scirocco pod Piastem na miasteczku studenckim - pzdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
seven 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2007 No właPnie, albo ktoP Ci kawał zrobił i przyczepił to coP w nocy, bo sam tego chyba nie założyłeP F_UC_K YOU KTOS JESZCZE Eny one ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sid 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2007 przypomina mi sie niebieski lanos z podpisów chłopaków Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2007 F_UC_K YOU KTOS JESZCZE Eny one ?? no jeszcze ja co to robi? bo napewno nie wygl+/-da Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2007 dzsiaj w Warszawie na rondzie przy bazarku na Natolinie Jaco jego Twincolor Corrado - pozdrawiam a potem na ulicy Samochodwej czarne Sciro ale chyba nie zrzeszony bo jak machnalem to kolega patrzyl sie jak na idiote Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
settler 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2007 Dzis przed 14 na Łostowickiej w Gdansku, biale Sciro NE. Jechala nim jakas starsza pani. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2007 no to jeszcze ja hehe dzis zaparkowane Corrado Viziera na Rakowickiej w Krakowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Win32 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2007 Dzisjaj ok 15:30 wracaj+/-c z pracy upatrzyłem Czarnego korka WWL , blacha tylna na zderzakiu ,tył lampy srebrne chyba ala lexus , z kierunku Praga do skrętu pod ratusz - Pewnie do naszych klubowych weselników Pozdrawiam kierowcę z którym wymieniłem spojrzenia, oraz pasażerkę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2007 to Kryniol siuras jeden JEchał na Plub Karoli i Andrzeja Mnie też wyciagał, ale ja w pracy byłem. Pozdrówka brachu może następnym razem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2007 Na rondzie babka zielonkawy correk WGM lub WGR polecial w strone mostu gdanskiego. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Win32 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2007 O to dobrze wiedzieć kogo min+/-łem , bo z auta nie rozpoznaje , ale wzrok jakiP groĽny miał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
seven 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2007 no jeszcze ja co to robi? bo napewno nie wygl+/-da spelnia wymagania Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2007 O to dobrze wiedzieć kogo min+/-łem , bo z auta nie rozpoznaje , ale wzrok jakiP groĽny miał Jak wypije to może i jest groĽny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Vizier 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2007 no to jeszcze ja hehe dzis zaparkowane Corrado Viziera na Rakowickiej w Krakowie kobiete na dworzec odwozilem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2007 wczoraj czerwony przypominajacy pomaranczowy corrado na ul.wiertnicza Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2007 Dzisiaj ko 12 na Prymasa Tysiaclecia niebieski coras z okr+/-głymi z przodu Pwiatłami na NLI... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach