kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2007 no czyli dobrze kombinowałem Eliska Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2007 Jak dla mnie jej corek to bardziej zielonka wy jest niż szary Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2007 Jak dla mnie jej corek to bardziej zielonka wy jest niż szary oj dobra padalo wtedy i ciemno bylo a nawet spieralem sie z moja dziewczyna o to - ona twierdzila ze zielony byl Damn it Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
danielw 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2007 w bukownie brazowe corrado g60 na KOL.. spotkalem tak samo wczesniej jak jechalem na krakow tez go spotkalem, ale dzisiaj udalo mi sie kolege zatrzymac. okazalo sie ze ma jecszcze jednego corka w domu 2.0 16v. mam nadzieje ze sie pojawi na forum. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2007 Szczecin około 13.00 srebrna sroczka ZS... na Krzywoustego. Pozdrowienia. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sslawek77 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2007 w Rzeszowie widziano coP takiego http://i13.photobucket.com/albums/a262/sq8lhh/DSC03846.jpg http://i13.photobucket.com/albums/a262/sq8lhh/DSC03847.jpg Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2007 w Rzeszowie widziano coP takiego http://i13.photobucket.com/albums/a262/sq8lhh/DSC03846.jpg http://i13.photobucket.com/albums/a262/sq8lhh/DSC03847.jpg łooo dżisas co za disaster Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2007 dzis ZS, Grodzka obok strażakow, ciemnawy bordowawy kolor, podwojny wydech i dokladka na tylnym zderzaku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2007 (edytowane) w Rzeszowie widziano coP takiego http://i13.photobucket.com/albums/a262/sq8lhh/DSC03846.jpg http://i13.photobucket.com/albums/a262/sq8lhh/DSC03847.jpg do pokemonow go haha ale zderzak ma US faktycznie moda Edytowane 26 Czerwiec 2007 przez matash Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość konradzio Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2007 dzisiaj 17:40 lower glanmire rd. (cork irlandia) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2007 dziP około 13 na odyńca czarna sroka mk1 na rejestracj WE, pierwsza jak+/- widze na warszawie, a siedze tu już drugi rok , wygl+/-dała na zadban+/-, pozdro dla właPciciel jePli tutaj zagl+/-da Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2007 Dzisiaj na andersa w wawie correk blachy NOS 5Y.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2007 Dzisiaj około 23:20 VoytecVR6 swoim pół vr-em na trasie katowice - warszawa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość irish arth Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2007 Trochę mi się nie chciało czytać całego tematu, więc nie wiem, czy było... Mój kumpel mieszka w Gdyni na ul. Norwida 4. Za każdym razem jak tu jestem, widzę zajebiste Scirocco (grafitowe z czarnymi matowymi nadkolami i innymi bajerami na zderzakach. Zrobię parę fotek i jak (po Oponerze ) ) wrócę do Poznania, to wrzucę tu na forum. Jest tu może jego właPciciel?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdiMysłowice 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2007 -= wczoraj około 13 3o w Mysłowicach jak jechałem do pracy na ul. Mikołowskiej nagle pojawiło mi sie na plecach niebieskie Sciro ładne na masce miał kratownice i zdezak przedni z Corrado , z pocz+/-tku nie poznałem auta ale puzniej jak juz jechał za mn+/- to sie zorjentowałem . Zatrzymałem zię na zatoczce dla busów ale on podjechał i zawrocił na podwojnej rej. SZ ... zna ktoP ?? =- Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2007 dzis u mnie w kalwarii 2 nieznane Corki obydwa na rej KWA,czyli ode mnie, jeden grafitowy na bbs rm z klarami z tylu, drugi czarny, niski ale za to z naklejka WRC z przodu i tribalem z tylu na szybie ja niestety poruszalem sie busem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2007 Dzisiaj na Pradze niebieskie Corrado na WH..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
panda86 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2007 czarne(ciemne) Corrado, nowy typ, biało-czerwone lapmki tył - widziany na parkingu Plaza w Rybniku ok. 21-22 - ktoP z klubu? ładna sztuka - pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corrado-Wisnia 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2007 Dzisiaj ładne Corrado widziałem w Wawie na Grochowie na nr wWPI... czarne????G60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2007 Dzisiaj w nocy kolo 1.00 na Jana Pawla przy stawkach bielutkie corrado g60 numery: WMA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
artur33 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2007 dzis widziane w warszawie o godz 10.00 niebieskie corrado o num rejestracyjnym NLI jadace w strone mostu slasko dabrowskiego jechalem swoim corkiem ale mnie nie widzial pozdrawiam wlasciciela Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2007 Dzis granatowe corrado, w trzebini kolo biedronki rej: KCH..... ktos z forum? ( corek prezentował sie Pwietnie... ) Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2007 (edytowane) Dzisiaj na obwodnicy Trojmiasta wyprzedzal mnie ciemny (czarny?) bardzo ladny corek prowadzony przez Pania, jechala od gdyni w strone gdanska, rej. GA..... Mijala mnie jadacego golfem, mrugnalem swiatlami:) Potem jechalem we wrzeszczu za bialym scirocco rej N?.... Edytowane 30 Czerwiec 2007 przez dees Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2007 Wczoraj w Krakowie czerwone corrado na przy wlocie do miasta od strony Kielc, w drodze powrotnej spotkałem Sepota - pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2007 Bodajze w piatek Bordowe Scirro we wrocławiu pod Ferio Gajem na blachach DSR DST lub DTR juz nie pamietam...W doPć ładnym stanie czy to ktoP z klubu??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach