alien 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2007 ?Koszalin Al.Armi krajowej godzina 8:40 Niebieskie ładne corrado tablice GBY XXXX Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
M4rc1N 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2007 czerwone g60, skręcał z jana pawła w stawki. Miał chyba naklejki "moja honda" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2007 dzis czerwone corrado w konstancinie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2007 Wczoraj Ciemne Corrado w ZAWIERCIU blachy SZA xxxxxxx DARO Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2007 (edytowane) okolo 15 w Warszawie na ul. Sikorskiego szare Corrado dżi sixty WWL. Pomachane Klubowe? Edytowane 23 Czerwiec 2007 przez Pioter_PL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
OnyX 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2007 a ja wczoraj jechałem dwa samochody za Kryniolem, a dzisiaj jeden przed Onyxem widziałem widziałem, ale nie dogoniłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2007 Dzisiaj około 12 na trasie PwinoujPcie - Szczecin w Troszynie fioletowy corek ZS... sun+/-ł w stronę Szczecina, ta sama trasa około 20.00 przed Dargob+/-dzem biały corek na ZS... Pozdrowienia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
szwagier 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2007 Dzisiaj ok.16-tej czerwony Coras na DW.... w miejscowosci Bradford kolo Londynu-Jest nas tu troche(mam na mysli corrado-maniakow) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
snow 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2007 wczoraj, godzina 21, koszalin, wyjazd z galerii EMKA na ul. Jana Pawla II czarne scirocco na blaszkach ZSL z logo clubu na tylnej szybie, wraz z uadna klubowiczka(?) w ciemnych, kreconych wuosach za kolkiem kcialem sie przywitac, jechalem obok przez chwile do skrzyzowania, nawet na zlym pasie, jakas taka zamyslona jechala , no i musialem odbic w prawo, na Mielno, bo akurat tam jechalem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2007 trzeba bylo muzyke glosniej dac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
snow 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2007 byla glosno ;D, chcialem zatreabyc - ale co bede kobite straszyl na skrzyzowaniu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2007 Dzisiaj kolo 16 w Gdansku na Kartuskiej na wysokosci Seata zlote corrado vr6. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość konradzio Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2007 dzisiaj okolo godziny 15:00 w blackrock( cork-irlandia) granatowy corek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2007 Dzisiaj kolo 16 w Gdansku na Kartuskiej na wysokosci Seata zlote corrado vr6. Nygga ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2007 Nygga ? If you say so Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Codders 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2007 Nygga ? OOO on jeszcze zyje? Slyszalem cos ze po Corku mial Subaru? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
snow 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2007 (edytowane) wczoraj, ok 20:00, koszalin ciemnoczerwone scirocco pod lidlem ... tablic nie zarejestrowalem Edytowane 25 Czerwiec 2007 przez snow Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2007 okolo 15 w Warszawie na ul. Sikorskiego szare Corrado dżi sixty WWL. Pomachane Klubowe? klubowe nawet mogę się założyć kto nim jechał, sk+/-d i dok+/-d Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2007 Szare WWL??? A cóż to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2007 To i tak nieĽle, ciekawe czy jakbyP corem jechała to by na upomnienu się skończyło? zastanawialam sie wlasnie czy nie byłoby lepiej wtedy byłby znikaj+/-cy punkt żartuje kicajku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2007 klubowe nawet mogę się założyć kto nim jechał, sk+/-d i dok+/-d a ktoz to?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
snow 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2007 12:30, Koszalin kremowe(?) scirocco na blaszkach ZK widzane na ul. 1-go maja ps. cos wiecej ich widac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2007 Eliza nie ma czasem szarego?? A jak nie ona to pewnie Mali. No dobra z tym zakładaniem to chyba trochę przesadziłem, bo sam już teraz nie wiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2007 zastanawialam sie wlasnie czy nie byłoby lepiej wtedy byłby znikaj+/-cy punkt żartuje kicajku mów tak dalej Skarbie, a zacznę wykręcać 1 Pwiecę jak będę ci pożyczał auto Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2007 Eliza nie ma czasem szarego?? A jak nie ona to pewnie Mali. No dobra z tym zakładaniem to chyba trochę przesadziłem, bo sam już teraz nie wiem osoba prowadzaca byla Pani kierownik a nie Pan. Dla ulatwienia dodam ze blondynka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach