sid 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2007 przed chwilka na skrzyzowaniu w strugach deszczu grzybowska-towarowa czarny korek SRS czy cos takiego:) kolega nie skumal czy to sie na niego tr+/-bi czy jak ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2007 Czarna! napisał: HAlo HAlo tam wszyscy grzej+/- ponad 120 !! My grzalismy 145/150....Przez moment bo zaraz we wstecznym zobaczyłam niebieskie Pwiatełko i zwolniłam do przepisowego 80... A policjant zaproponowal koledze <lepiej byl widoczny na kamerce i nie dawal kierunkowskazow> tylko 1000 zł i 10 pkt. Mi 500 i 10 pkt.Co było dalej to tajemnica ale Pan Porzadkowy wygadal sie ze mial Corrado G 60 i skonczyło sie na 400 zl:) Pozdrawiam Czarna To i tak nieĽle, ciekawe czy jakbyP corem jechała to by na upomnienu się skończyło? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2007 Corri G60 napisał: JakieP dwie godziny temu we Władysławowie Pwiezo zakupione Corrado na tablicach WX..... Pozdro dla nowego posiadacza Czyzby nowy corradolot w powiecie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2007 A wiec Sypie na Katowice a Tu czerwony Corr... SR blachy no to macham a ten nic no to bylo przedmuchac G no to 1,60 zł za nim goPciu pomyslał chyba że chce sie scigać ???? potem zrównalismy sie ale on odbił na mysłowice - młody goPciu ładne ( jak od Jima corrado ) ale jakis nie kumaty a potem obok Akademi ekonomicznej stało - brak wlepy.... bardzo dzwine ze nie odmachał kolega... Trudno sie mówi Dzis sciro Tychy koło nowego Elektronika koło Realu/OBi SM - czyli mysłowice i zaprosiłem kolege na forum ale niewiem czy sie odezwie a no i dzis Sciro Młodego koło koP. |w krzysztofa przy zakładzie pogrzebowym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2007 odbieram dzisiaj auto od mechanika na przymorzu w gdansku a tu do lakierowania wjezdza oliwkowo-zlote jakies takie ladne corrado na czarnych gdanskich blachach:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corri G60 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2007 Cytuj Czyzby nowy corradolot w powiecie? Tak jest nowy ale dopiero w Karwienskie błota 2 ,jePli niewiesz to takie wypizdowie KoleP na dziendobry musi w niego jakieP 5 tys wrzucić bo jego stan jest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2007 dzis w Kalwarii granatowe Corrado jeszcze na starych czarnych blachach BLW... za kierownica pan ok 40-50lat, oczywiscie pozdrowione, zna go ktos??? ja juz 2 raz je widzialem w ciagu pol roku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lazer 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2007 Wczoraj ok 18.30 w kielcach srebrna sroczka na TKN Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafesc 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2007 Cytuj W czwartek około 18 ładne zielone Corrado na fajnej feldze w Częstochowie pod CH Jagielończycy ...nim jeĽdzi miła pani około 35 lat bo przyjeżdża do mnie na stacje sie tankować niestety LPG no i jest wszystko oka poza brakiem osłony na lusterku pasażera Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2007 godz 17:15 czerwone G60 numery WW 64.. przy piekarni Ratynski na Wilanowskiej. Przechodzilem obok. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2007 ciemny correk nie widzialem dokladnie koloru bo stal w cieniu i za kioskiem z kwiatami za cmentarzem na julianowie w lodzi, jest to chyba wlasciciel tego kiosku bo juz od roku prawie codziennie go tam widzialem jak jezdzilem do pracy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2007 Dzisiaj w otrebusach ciemny corra WPR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2007 Szczecin około 17.30 na parkingu burgerowni na Południowej biały koreczek ZS...H. Pozdrowienia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2007 dmkk napisał: Szczecin około 17.30 na parkingu burgerowni na Południowej biały koreczek ZS...H.Pozdrowienia Tez go widzialem, ale malo interaktywni jacyP ci okupanci korka bo machalem migalem i tzw. ch... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdiMysłowice 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Czerwiec 2007 dziP około 15oo na trasie szybkiego ruchu lec+/-cej w stronę Tychów czerwone Scirro ładne na rej. SBL.... mrygnołem długimi a puzniej halogenami i zostałem zaowazony, kolega z Scirro odpowiedział awaryjnymi a puzniej go wyprzedziłem POZDRAWIAM Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Czerwiec 2007 Pioter_PL napisał: godz 17:15 czerwone G60 numery WW 64.. przy piekarni Ratynski na Wilanowskiej. Przechodzilem obok. Pozdrawiam i znowu dzisiaj 18:15 wilanowska skrzyzowanie z pulawska chyba to samo Corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość vwmaniak1978 Zgłoś ten post Napisano 21 Czerwiec 2007 A ja widziałem w Tczewie pięknego czarnego Cora Pozdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
snow 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Czerwiec 2007 u nas w K-linie, ani widu ani slychu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2007 a ja wczoraj jechałem dwa samochody za Kryniolem, a dzisiaj jeden przed Onyxem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2007 Szczecin, wczoraj,około 18 na Żwirki i Wigury czerwony coreczek ZDR.. Pozdrowionka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jar-eck 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2007 wczoraj koło 6 rano na wielickiej w KRK, zielone ładne Rado-pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2007 kicaj napisał: a ja wczoraj jechałem dwa samochody za Kryniolem, a dzisiaj jeden przed Onyxem Bardzo dobra kolejnoPć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2007 Przed chwila zielony correk 16V zjezdzajacy z ronda babka na Jana Pawla. Machnelismy sobie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2007 ?Koszalin Al.Armi krajowej godzina 8:40 Niebieskie ładne corrado tablice GBY XXXX Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
M4rc1N 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2007 czerwone g60, skręcał z jana pawła w stawki. Miał chyba naklejki "moja honda" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach