dees 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2007 30 min temu widzialem ciemne, chyba granatowe corrado na numerach CBR. ZAmrugalem ale chyba nie zauwazyl:( Akcja dziala sie w juracie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2007 to mój ten na EL czarny pozdro równiez MATCH dla Ciebie zamiast po lodzi jezdzic to Ty gdzies w drugim koncu polski a tu duzo nowych z corridami:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2007 to mój ten na EL czarny pozdro równiez MATCH dla Ciebie no to Paciu jak nastepnym razem bedziesz w moich okolicach to daj znac!! Akurat dzis odebralem corka z malowania a minalaem Cie jadac dupowozem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
First_Mastercyc 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2007 (edytowane) Ja dzisiaj widziałem czerwonego Coreczka rejestracja BZA na krajowej 7 w Łomiankach jechaliPmy razem w stronę Warszawy, oczywiPcie pomachałem Edytowane 16 Czerwiec 2007 przez First_Mastercyc Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2007 byłem u goscia w brzegu po zawieche i pewnie jechałes ta nubir+/-??a pytałem o ciebie to koles mówi ze od niedawna jakis korek sie pokazał bordowy,ale ty masz chyba granatowego??bo kiedys dawno twojego we wrocku widziałem na tym parkingu pod wzgórzem andersa pzdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2007 byłem u goscia w brzegu po zawieche i pewnie jechałes ta nubir+/-??a pytałem o ciebie to koles mówi ze od niedawna jakis korek sie pokazał bordowy,ale ty masz chyba granatowego??bo kiedys dawno twojego we wrocku widziałem na tym parkingu pod wzgórzem andersa pzdr dokladnie tak!! nubirka jechalem. a na andersa jestem czesto bo studiuje na akademii ekonomicznej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2007 A dzis dla odmiany widzialem w Rumi dokladniej gdzieP w Janowie zielonego corka prowadzonego przez starszego pana. Blachy GWE. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2007 widzialem danara na warszawskiej w olsztynie kolo 20:30 jechalem do apteki audiola Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanAr 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2007 widzialem danara na warszawskiej w olsztynie kolo 20:30 jechalem do apteki audiola trza było dzwonić bujaliPmy sie prawie bez celu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corri G60 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2007 JakieP dwie godziny temu we Władysławowie Pwiezo zakupione Corrado na tablicach WX..... Pozdro dla nowego posiadacza Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2007 trza było dzwonić bujaliPmy sie prawie bez celu nie mialem z czego a po drugie chory jeszcze bylem i nie wyszloby mi na dobre bujanie sie dzis mozemy p.s. poza tym to rownie dorbze ty mogles zadzwnic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DarekS 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2007 (edytowane) Dwa Cory na Dniach Wodzisławia: jeden zielony g60 a drugi Vr6 (ten z allegro co macha wygladala jak by sie zapalila). Edytowane 18 Czerwiec 2007 przez DarekS Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
First_Mastercyc 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2007 O 13 widziałem czarne Scirocco WOR XXXX na Nowowiejskiej w Warszawie stało sobie na chodniku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maro 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2007 w niedziele nad j.Bialym okolo 17 widzialem fioletowe corrado rej LBI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2007 Przed chiwl+/- na rondzie Wiatraczna jechałem koło Coreczka na WF z ksenonkami, pomachałem, ale tak lało, że pewnie nie było widać. W każdym razie pozdrawiam! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2007 Przed chwila na rondzie babka czarne corrado. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2007 DziP widzialem naraz 3 B@strzola, Kostka i nowy nabytek kiełbasa który znów powrócił do nas :] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2007 heh, widze zę spocik u Konstatntego na magazynie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
First_Mastercyc 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2007 Ten magazyn to fajna sprawa, w Prodku też jest co ogl+/-dać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2007 ta, ogl+/-dać to jest co, ale czym pojeĽdzić to już inna sprawa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2007 dzis rano ok 11 w Wieliczce biale Sciro2 na czarnych blachach kobita za kierownica, pozdrowione niestety bez odzewu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2007 (edytowane) Dzisiaj Qbejs , i D&D edit: jescze coras WD..... marcina Edytowane 18 Czerwiec 2007 przez mskostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2007 Wczoraj, Szczecin, 26-go kwietnia około 18 zielony corek ZPL... jechał w stronę Taczaka. Pozdrowienia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2007 (edytowane) wygrała chociaż? HAlo HAlo tam wszyscy grzej+/- ponad 120 !! My grzalismy 145/150.... Przez moment bo zaraz we wstecznym zobaczyłam niebieskie Pwiatełko i zwolniłam do przepisowego 80... A policjant zaproponowal koledze <lepiej byl widoczny na kamerce i nie dawal kierunkowskazow> tylko 1000 zł i 10 pkt. Mi 500 i 10 pkt.Co było dalej to tajemnica ale Pan Porzadkowy wygadal sie ze mial Corrado G 60 i skonczyło sie na 400 zl:) Pozdrawiam Czarna Edytowane 19 Czerwiec 2007 przez Czarna! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2007 HAlo HAlo tam wszyscy grzej+/- ponad 120 !! My grzalismy tylko 145/150.... super tłumaczenie Kochanie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach