Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

dmkk    0

W czwartek 7 w RzęPnicy złote scirco LHR..; dzisiaj na trasie Olsztyn - Iława zaparkowany pod sklepikiem ciemny koreczek, a potem około 15 między Warlubiem a Osiem czerwony corek CSW... chyba jechał na jakiP spocik???

Pozdrowienia.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

-= 12.06.... około godz. 7-20 w Gliwicach Łabędy na rondzie cimno zielone sciro MKII na ładnych alumach chyba 17'' , rej. nie widziałem bo był daleko i przejezdzał bokiem =-

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
BASSER    0

dzisiaj ok.godz 13 w będziniu rondo nerka przyuważyłem czerwone corrado na blachach GDA.......

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Win32    0

Ciemne rrado (czarne albo ciemnozielone) , dzisiaj przed 18 na "moim" terenie - skrzyżowanie elekcyjna-górczewska . Terenowe jakieP bo wysokie :P:P , WY 72xxx , ładnie utrzymane , na alu...

Któż to się zapuPcił w moje rejony :>

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Pawelsky    0
Dzisiaj w Białym koło Włókniarza około 10:40 - całkiem przyzwoite zielone Corrado

Siemanko to byl moj Corr. A twoj jak wyglada bo jeszcze go chyba nie widzialem na miescie?? Widze ze i bialystok w koncu po woli rosnie w sile :)

Pozdro

Edytowane przez Pawelsky

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
jastrzab    0

Dzis (13.06.2007) godziny popoludniowe; czerwone Corrado o nr BZA ... cos tam w Warszawie na ul. Ludnej (okolice Wislostrady) - wlasciciel chyba pochodzi z Zambrowa sadzac po blachach ale moze mieszka tak jak ja w Wawie - mozna by sie spiknac i pogadac zwlaszcza, ze nie dlugo i ja bede mial Corka!!!

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
BOLO666    0
Siemanko to byl moj Corr. A twoj jak wyglada bo jeszcze go chyba nie widzialem na miescie?? Widze ze i bialystok w koncu po woli rosnie w sile :)

Pozdro

Mój wci+/-ż czeka na rejestrację - dostałem numerek w wydziale komunikacji na 6 lipca :ph34r: Wypatrujcie bordowej perły bez znaczków ;)

A koło Włókniarza - jechałem zielonkaw+/- Kijank+/- :) po twojej prawej, zdaje się, że wymieniliPmy spojrzenia :P Potem w Wierzbow+/- skręciłem...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sZcZeWi    0

dzis okolo 17:30 skoczow ciemny corek na dkl .848 kawalek zawendrowal chyba ze ktos go z klodzka kupil :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
qlek    0

Dzis, tj wczoraj, tzn w srode :P w Krakowie stal Corecki przy rozwalonym (ale czesciowo juz przejezdnym :D ) Rondzie Mogilskim.

Pozdrawiam.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Borgu    0

dzis sciro tychy armii krajowej 6:30 full czarny na slsach na niemieckich blachach

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
snow    0

biala sroczka stanela obok mojego corrado na ul. jana z kolna, koszalin, ok. godziny 23:30 wczoraj ;)... blaszki ZK!

Edytowane przez snow

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Pawelsky    0
Mój wci+/-ż czeka na rejestrację - dostałem numerek w wydziale komunikacji na 6 lipca :ph34r: Wypatrujcie bordowej perły bez znaczków ;)

A koło Włókniarza - jechałem zielonkaw+/- Kijank+/- :) po twojej prawej, zdaje się, że wymieniliPmy spojrzenia :P Potem w Wierzbow+/- skręciłem...

Przypominam sobie. Stalismy wtedy na swiatlach :)

Jak zarejestrujesz parcha to dawaj znac to urzadzimy jakiegos spota moze B) .

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Radzik    0

wczoraj godzina 20 kolo Tesco na Karwinach w Gdyni. VR koloru ciemny granat lub czarny. Wlasciciel z Dabrowy o ksywce Zasad ale nie wiem czy sie udziela w klubie czy nie

P.S. Szedlem z buta bo moj zalega u mechanika:/

Edytowane przez Radzik

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Kryniol    0

Dzisiaj ok 15 w Zielonce ciemne corrado WG, pomachane, pozdrawiam.

Edytowane przez Kryniol

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
gliwa    0

Czwartek Krasnystaw pod szpitalem czerwony corek z dodatkowymi spojlerami i piatek ten sam brazowy busik UPS pozdrawia:]

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
match    0

Dzisja tj. w sobote kolo godziny 13 corras ciemnego koloru na blachach EL w miejscowosci Brzeg Dolny pod Wrocławiem. Pozdro dla wlasciciela!

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Kryniol    0

Dzisiaj przy stadionie X-lecia niebieski cor WY, wyci+/-ł dług+/- w zielenieck+/- a ja sobie na rowerku stałem obok

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kicaj    0

Dzisiaj na Siekierkowskim Pan Policjant na motorku ogldaB w swej kamerce dwa scigajce sie Scirocco... Oba dostaly nagrody w postaci madacikow od 400pln wzwyz.... Jedno prowadzila taka jedna Czarnula (bedzie lanie w domu ;) ), drugie kolega klubowicz

Brawo! :ph34r:

acha w Zabkach widziane Corrado na WX ...Jak na moj gust kolega znany mi ze spotu przy Legii 3 lata temu :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paciu    0

teraz ja wczoraj na obwodnicy Sycowa biała sroka na numerach OOL,potem z wrocka wylatywał czerwony corek na DOL,a dzis czarna sroka na wrocław leciała tablice ONA pzdr dla włascicieli.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dees    0

30 min temu widzialem ciemne, chyba granatowe corrado na numerach CBR. ZAmrugalem ale chyba nie zauwazyl:( Akcja dziala sie w juracie.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.