Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2007 KAL???to chyba stare blachy musiał miec jeszcze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corrado-Wisnia 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2007 Jeszcze był na starych blachach!!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2007 Dzis (wtorek 29.05) spotkalem ciemno szare Corrado na blachach zaczynajacych sie na WF na ul. Ratuszowej w Warszawie. Pozdro, Rafal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość IGSaj Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2007 dees napisał: Wczoraj (tj sobota) okolo 17 widziano niebieskie corrado na blachach GD jak przebujalo sie przez skwerek:) Na tylnej lewej szybie jak dobrze pamietam mialo nalepke VWpomorze. P.S. Zna je ktos? Troszke glosno silnik chodzil... jakby diesel? A tam od razu diesel, wolny wydech Pozdro! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2007 IGSaj napisał: A tam od razu diesel, wolny wydech Pozdro! Dobrze wsluchac sie nie mialem czasu bo probowalem fote telefonem strzelic ale dobrze wiedziec ze to wydech:) nie wierzylem ze to diesel:P Pozdro rowniez! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bogus 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2007 dzis na obrzerzach lublina a dokladnie w glusku ciemnogranatowe na starych blachach LBV jak sie nie myle kto to bo ostatnio czesto go widze a jak ja mialem to nie moglem sie z nim spotkac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2007 dees napisał: Dobrze wsluchac sie nie mialem czasu bo probowalem fote telefonem strzelic ale dobrze wiedziec ze to wydech:) nie wierzylem ze to diesel:P Pozdro rowniez! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj 2007 dzis o godz. 7:20 na czechoslowackiej przy niciarnianej ciemny corrado g60 o nr rej zaczynajacych sie na EZG Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj 2007 Dzisiaj po południu pod szpitalem na Banacha (W-Wa) fioletowy LKR ze zderzakiem takim jak Jaco ma (taki wjazd na parking miał że prawie szlabanem dostał ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Vizier 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2007 wczoraj w krakowie zolte corrado na ul. lokietka godziny kolo 11:00.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2007 wczoraj czarne corrado na Nr.We... w Konstancinie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2007 Zielone corrado WD. Rondo jazdy polskiej oczywiscie wwa. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2007 Dzisiaj pod AE w Katowicach zielone Corrado na rej SG bodajze. Pozdrawiam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2007 DanAr napisał: w Olsztynie na parkingu dworca corrado srogo poszerzone tak jak na foto trza by ja zgarnac do nas Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2007 (edytowane) Praks napisał: trza by ja zgarnac do nas ja nie wiem na co Ty czekasz BTW Wczoraj jechałem sobie relaksowo Sciro mojej Czarnulki tras+/- Siekierkowsk+/- i nagle łyknęło mnie czerwone Sciro na WPN i pognało na wylot do Marsa ... wprost na mega korek, który tam zwykle się tworzy... Ja przeleciałem sobie obok Promenady i chyba wczePnie dotarłem do Marsa Edytowane 1 Czerwiec 2007 przez kicaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2007 (edytowane) kicaj napisał: ja nie wiem na co Ty czekasz w zasadzie slyszale mcos ze ktos gdzies robil zderzaki do poszerzanego corrado ale nei wiedizale mze jezdzi ono po olsztynie...pierwszy raz je widze i do tego jakas blondi za kiera ktos z naszych ja zna?? p.s. swoja droga te poszerzenia sa tragiczne Edytowane 1 Czerwiec 2007 przez Praks Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AneczKa 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2007 (edytowane) no wlasnei na co czekasz.. kolejna pikna pani by sie przydala tutaj... ... zreszta to sporo jest corrkow w olsztynie i pan za kierownica , ktorych ja bynajmniej nie znam... jakis czas tem widzialam corrka kolo wysokiej bramy..ale nie zdarzylam fotki zrobic a samochodzik calkiem calkiem ladny.. Edytowane 1 Czerwiec 2007 przez AneczKa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2007 DziP w galerii handlowej Echo w Kielcach, filoteowy corek na blachach LRY. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość dexSzczecin Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2007 DziP rano, godzina 9:00 2 Corrki na ZS`ie zaparkowane w Policach na parkingu zakładów chemicznych, jeden na masce z jakimP małym winylem (ludzie nie chowajcie się). DziP Wyszka -Nezzo 17 50 ; ] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2007 DziP po 19 w Trzebini/Chrzanowie chyba LARA z husbandem ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
delfin 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2007 Kielce 31.05.07 - czerwony corek TK 8....... nie pamietam dalem - tylne lampy takie jak moje bialo - czerwone klary a na tylnej szybie wielki znak VW 01.06.07 - czerwony corek TK 3....... nie pamietam dalej - na fajnej feldze ciekawe czy ktos z forum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lazer 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2007 delfin napisał: Kielce 31.05.07 - czerwony corek TK 8....... nie pamietam dalem - tylne lampy takie jak moje bialo - czerwone klary a na tylnej szybie wielki znak VW 01.06.07 - czerwony corek TK 3....... nie pamietam dalej - na fajnej feldze ciekawe czy ktos z forum Co to tyle w CK przybylo corkow? Trzeba spota zrobic Delfin scigaj ich next time Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
delfin 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2007 nie jechalem sam - tak to bym juz ich zwerdowal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
endrju_000 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2007 Dzisiaj na 4 pasmówce przed heliosem w Rzeszowie szalej+/-cego Pawlo widziałem mało brakowało a wpadłbym na ciebie haha uważaj bo ktoP wymusi pierwszeństwo .... szkoda tych nowych lampek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lara 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2007 Pablo napisał: DziP po 19 w Trzebini/Chrzanowie chyba LARA z husbandem ? Tak zgadza sie. Nawet zdarzylam Cie ustrzelic. Pozdrówka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach