Ika 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2004 Zapomnieliśmy chyba o tym poście Pozwalam sobie go przywrócić Pozdrawiam Ika Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ika 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2004 Zaczynam łowami weekendowymi: Żółte Scirocco na Długiej, (chyba S-i-R-o - wreszcie go zobaczyłam) I czerwone Corrado na początkowych nr: RDE T... pomykające w stronę Zielonek. Dawałam znać, chciałam się ładnie przywitać, ale mnie tak jakoś chłodno odsadził, że....ehh Ci faceci w swoich rumakch.... Pozdrawiam Ika Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bartez 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2004 u mnie w olsztynie jeżdzi tyle scirro że naprawde aż ciężko zliczyć mysle że w okolicach olsztyna i samym olsztynie nazbierało by się jakieś 30 sztuk a stany tych aut są przeróżne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
noorec 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2004 ja w tamtym tygodniu widzialem w okolicach warszawskiej starowki piekna czarna dwojke na 16kach chibka z oryginalnymi spojlerami i fajnym wydechem nie wiem kto to ale autko jak nowka z salonu wygladalo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2004 Ja widze co tydzien sciro(w czwartki) na parkingu przy szpitalu miejskim w Gdyni... moze to ktos z klubowiczow... Postanowilem ze po swietach zostawie mu niespodzianke za wycieraczka .Autko jest chyba czerwone ale nie pamietam juz dokladnie.. zawsze czasu nie mam zeby sie przyjrzec dokladnie . I jeszcze jak jechalem do szkoly to widzialem z estakady czarne corrado stalo miedzy blokami na ul.Ralmulta podejrzewam ze to te samo co kiedys podjechalo pod moja szkole(Zespol Szkol Mechanicznych) z numerami GA 249** widzialem je przez okno juz pedzilem na dol... ale tylko zobaczylem jak pasazerka siada wygodnie w fotelu i odjezdzaja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanAr 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2007 w Olsztynie na parkingu dworca corrado srogo poszerzone tak jak na foto Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2007 I dzisiaj na okeciu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
thor 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2007 moze ja? to moja okolica:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość kalczuk Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2007 Wczoraj 19.05 Corrado na rej. ST lakier flip-flop przy zjezdzie z Równicy w Ustroniu:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2007 dzis w miejscowosci Izdebnik szare SCiro 2 na rej KBR... , potem w Jaworniku kolo Myslenic bordowe Corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
~~~napi~~~ 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2007 heheh nop własnie thor sie zastanawiałam czy to czasem nie ty ale byłam za daleko by jakies szczegóły widzieć pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Kazam Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2007 W sobote w Legionowie przy targu zielony corek Na WFU na czarnych blachach i starszy pan Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gliwa 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2007 Wczoraj fiolet corrado w zamosciu u kolegi pod domem NOSxxxx a dzisiaj grafitowy corek w tarnogrodzie LBIxxxx z pieknymi dwiema bladynkami przed urzedem pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdiMysłowice 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2007 -= dziP około 17 oo zielone CoRraDo na rej. SB... lub SBL... przejezdzało przez Mysłowice centrum obok koPcioła a puzniej po 19oo szare Sciro wyjezdzało z Imielinia i sypało w stronę Mysłowic rej nie zauwazyłem =- Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2007 Przed chwilk+/- szesnastka Klemonka widziana na Pradze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
doogas 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2007 wczoraj po godz. 16 na trasie Gdansk-Tczew bodajze w Skowarczu .. Corrado rej NIL xxxx Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2007 Wczoraj pod serwisem opla na Budkach szczęPliwickich corek Corka G60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
danielw 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2007 wczoraj na swiatelkach kolo hipernowej sroczka na SD.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bocia 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2007 Dzisiaj w okoloilcach Częstochowy na DK1 czerwona Sroczka skręcaj+/-ca na Blachownie - pozdro dla kierowcy!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corri G60 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2007 Bodajze czarna Sroka na GWE .... we Władysławowie pod hotelem Rejs coP po 21 godz. Pozdr. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jar-eck 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2007 przed chwil+/-, KRK-Nowohucka czerwone Corrado... ładne w serii pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
piotrus206 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2007 Dzisiaj o 13.30 w Gotkowicach między Krakowem a Olkuszem mijałem czerwon+/- sroke S.... coP tam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość rapid7 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2007 Dzisiaj w okoloilcach Częstochowy na DK1 czerwona Sroczka skręcaj+/-ca na Blachownie - pozdro dla kierowcy!! Pozdrawiam kierowcę granatowego metalic Corrado jad+/-cego DK1 na Częstochowę . Kierowca czerwonego Scirocco . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Maj 2007 Szczecin, Mickiewicza na wysokoPci Uniwerku około 20.30 czarne scirco ZS... Pozdro. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Maj 2007 hej Corrado sz.pana pandy86 u Evo pod warsztatem.Pozdrowionka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach