bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Styczeń 2016 "Gammel VW Corrado...""Stary VW Corrado" to się troche zdziwili Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2016 https://m.youtube.com/watch?v=Fl5jjNeZZCY Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2016 Zajebiste Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2016 (edytowane) kto? 0:35 Edytowane 1 Wrzesień 2016 przez BASSER Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2016 to ten co w rudnikach był pisałem o tym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2016 https://m.youtube.com/watch?v=DQIg0dXb_Dk Ciekawy filmik nie wiem czy było ja nie widziałem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek963 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2017 Ogólnie to ja polecam Nerflix'a teraz ta biblioteka na polskę się bardzo rozwinęła i są na prawdę ciekawe filmy, często jest aktualizacja filmów . Akcesoria do saun Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2017 Co to ma byc Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2017 lokowanie produktu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2017 Może ktoś marzy o saunie w corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafik zator 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2017 Janek963 na co komu te akcesoria do saun.Najarałeś sie? Tutaj modne są korki ale nie do wanien. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Styczeń 2017 A jakie tam w tym flixie są filmy z Corrado? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qiciu 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2020 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2022 Kolega tworzy pewny projekt i potrzebuje kilka filmików motoryzacyjnych z różnymi autami, nagraliśmy w listopadzie na spontanie filmik. On uznał, że trzeba nagrać lepszy (na jego potrzeby) ale ja dostałem na pamiątkę to co tam wyszło. Sorry za yyyy i malowanie ale było nagrane bez dubli, a ja jestem średnio medialny info o corrado dla laików i nie patrzcie na fuckupy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kecaj 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2022 Mi się podoba. Coraz rzadziej można obejrzeć coś z Corrado w tle. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mps 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2022 Filmik super !!! Bardzo mi się podoba. Mała uwaga - za głośna muzyka do dialogów. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
voytecvr6 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2023 Mooooods Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach