gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2012 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kecaj 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2012 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2012 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
badyl 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2012 (edytowane) nie wiedziałem gdzie wkleić to wale tu:p filmik zrobiony biegusiem i może nie zachwyca, ale fajnie mi się na to teraz patrzy Edytowane 6 Sierpień 2012 przez badyl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Wrzesień 2012 siąść i płakać! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kecaj 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2012 krótki filmik ze zlotu "C.C.D" http://www.youtube.com/watch?v=tDVx05nXWRU&feature=youtu.be Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2012 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Styczeń 2013 PimpMy Corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Memo 8v 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Styczeń 2013 PimpMy Corrado a taki piekny czarny był Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Styczeń 2013 No i czerwony znaczek mial, a zmienili na serbrny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Styczeń 2013 kolor taki sobie, szału nima dupy nie urywa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sławuś1984 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Styczeń 2013 środek fajny ale kolor do rzeczywiście wogóle nie pasuje jak juz chcieli mat to czarny mogli zrobic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec 2013 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec 2013 Zdrowe Gie i fajne nagranie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamilo 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Marzec 2013 Tym motocyklem długo się przymierzał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
corradam 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2013 Jason Plato serwisuje Corrado VR6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 2014 a ma ktos moze jakies filmiki z crash testów corrado??bo chyba robione mialo crash testy corrado. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2014 i mądre to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2014 i chyba z recaro w środku barany Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Czerwiec 2014 już jadą do mnie! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Czerwiec 2014 już jadą do mnie! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Czerwiec 2014 ja pierdziele.....ale piękny widok Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Czerwiec 2014 2 sztuki na cały świat i 2 sztuki w posiadaniu tego samego właściciela To jest Rarytas ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Czerwiec 2014 to jest choroba!! :lol: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Styczeń 2016 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach